Svetainės medis

Turite klausimų, pasiūlymų ar pageidavimų? Kreipkitės į mus.

Užklausa išsiųsta. Geros dienos!

Gaukite mūsų naujienas ir pasiūlymus pirmieji! Užsisakykite BIG'o naujienlaiškį

big-search

Privatumo politika

PRIVATUMO POLITIKA

  1. Bendrosios nuostatos
  1. Ši privatumo politika taikoma BIG prekybos centro, big-vilnius.lt bei Facebook paskyros BIG VILNIUS klientams ir besinaudojantiems mūsų paslaugomis internetu.
  2. Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
  3. www.big-vilnius.lt bei socialinių ryšių tinklapyje Facebook (BIG Vilnius paskyroje) nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad mes juos valdysime ir tvarkysime šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.
  1. Asmens duomenų tvarkymas
  2. Pateikdami mums asmens duomenis, Jūs sutinkate, kad mes naudotume surinktus duomenis vykdydami savo įsipareigojimus Jums ir teikdami Jums paslaugas, kurių Jūs tikitės. Jūsų duomenys mums reikalingi šiais tikslais:
  • naudoti bendrus duomenis statistikos analizei apie bendras charakteristikas ir užsiregistravusių asmenų elgesį, siekiant išsiaiškinti poreikius, susijusius su tam tikromis Sistemos paslaugomis bei išanalizuoti jų efektyvumą. Be šių duomenų negalėtume tinkamai keisti bei redaguoti Sistemos turinio ir siūlomų Paslaugų;
  • kaupti bendrus paieškos žodžių sąrašus iš įvairių paieškos programų. Ši informacija anoniminė ir yra naudojama Paslaugoms plėtoti, stebėti ir gerinti, tikslinei reklamai tobulinti ir kitais tikslais;
  • atsakyti į Jūsų užklausas ir informuoti Jus apie naujas ar pasikeitusias paslaugas;
  • panaudoti asmens informaciją, jei asmuo, dalyvaudamas Sistemos organizuojamuose žaidimuose ar konkursuose, laimi ir reikia susisiekti su juo;
  • siųsti Jums rinkodaros pasiūlymus, tokius kaip naujienlaiškis ir katalogai;
  • naudoti asmenų asmeninę informaciją tam, kad galėtų su asmeniu susisiekti ir pranešti apie pakeistas bei atnaujintas Paslaugas Sistemoje ar Taisyklių pažeidimus bei suteikti kitokią informaciją.
  • analizuoti Jūsų asmens duomenis siekiant teikti Jums aktualius rinkodaros pasiūlymus ir informaciją
  • turėdami asmens sutikimą (duotą big-vilnius.lt tinklapyje), big-vilnius.lt gali siųsti elektroninius laiškus arba laiškus paštu, taip pat trumpąsias žinutes (SMS) į registruoto Sistemoje asmens mobiliojo ryšio telefoną su informacija apie savo ar trečiųjų asmenų Paslaugas, kurios gali sudominti asmenį.

 

  • Slapukai
  1. Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. „cookies“). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos.
  2. Galite nesunkiai ištrinti slapukus iš savo kompiuterio ar mobiliojo ryšio prietaiso naudodamiesi naršykle. Norėdami sužinoti kaip tvarkyti ir ištrinti slapukus, ieškokite nurodymų savo naršyklės „Pagalba“ skiltyje. Galite blokuoti slapukus arba pasirinkti, kad kaskart, kai slapukas siunčiamas į jūsų kompiuterį ar mobiliojo ryšio prietaisą, gautumėte įspėjimą. Turėkite omenyje, kad jei nuspręsite blokuoti slapukus, negalėsite pasinaudoti visais puslapio privalumais.
  1. Asmens duomenų rinkimas, saugojimas
  1. Big-vilnius.lt gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Turite teisę prašyti informacijos apie mūsų saugomus Jūsų asmens duomenis. Jei Jūsų duomenys neteisingi, nepilni arba neaktualūs, galite prašyti, kad informacija būtų pataisyta arba pašalinta. Galite atšaukti sutikimą mums naudoti duomenis rinkodaros tikslais (t.y. siųsti naujienlaiškius ar pasiūlymus į Jūsų el. pašto dėžutę) bet kuriuo metu. Atsisakyti naujienlaiškių naudodami atsisakymo nuorodą, pateiktą kiekvieno naujienlaiškio apačioje.
  2. Mes taikome technines ir organizacine priemones Jūsų duomenims apsaugoti nuo praradimo, klastojimo, neteisėto naudojimo ir pan. Mes nuolatos pritaikome mūsų saugos priemones prie technologinio progreso ir plėtros.
  3. Mes saugosime Jūsų duomenis tik tiek, kiek jie reikalingi paslaugoms teikti ar kiek to reikalauja įstatymai. Po to Jūsų asmens duomenys bus sunaikinti.
  1. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims
  1. Niekuomet neperduodame, neparduodame ir neapsikeičiame Jūsų pateiktomis duomenis su trečiosiomis šalimis už BIG Vilnius ribų rinkodaros tikslais. Mes turime teisę perduoti Jūsų asmens duomenis tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.
  1. Baigiamosios nuostatos
  1. Privatumo politika galioja nuo 2015 m. rugsėjo 5 dienos. Apie bet kokius Privatumo politikos pasikeitimus Vartotojai ir/ar Naudotojai bus informuoti Svetainėje, ir siunčiant pranešimus elektroninio pašto adresu.